Navigation

Blogg

Boka demo

Språk

Avtalshanterings­system för alla företag

Kontroll har aldrig varit enklare. Med ControlKeepers digitala avtalshanterings­system får du allt samlat i ett lättillgängligt verktyg som ger en tydlig överblick och fullständig bevakning av alla avtal. Dessutom är det otroligt enkelt att komma igång med vår tjänst.

Tidslinjen ger snabb överblick

I vårt avtalshanteringssystem presenteras kommande händelser på ett överskådligt sätt i tidslinjen, vilket ger en bra överblick över vad som är på gång den närmaste tiden. Från tidslinjen klickar du dig enkelt vidare till kalendervyn eller direkt in i det aktuella avtalet.

Dashboarden ger helhetsbild

Med hjälp av dashboarden i vårt avtalshanteringssystem får du en helhetsbild över fördelningen av avtal och inventarier utifrån en mängd valbara parametrar (avdelning, typ, kategori, motpart, etc). Du kan även se viktiga avtalshändelser och sammanställningar av kommande utgifter och intäkter. Alla diagram är klickbara och tar dig direkt vidare till motsvarande information i verktyget.

Smart sökmotor hittar det du söker

Allt innehåll som laddas upp (pdf eller MS Office-format) analyseras och blir sökbart i vårt system. Även scannade bildfiler blir efter uppladdning blixtsnabbt indexerade (OCR) och innehållet blir sökbart. Det gör att du i vårt avtalshanteringssystem smidigt kan hitta all relevant information med resultatet snyggt och prydligt sorterat.

Elektronisk signering med Scrive

ControlKeeper är sömlöst integrerat med e-signeringstjänsten Scrive vilket innebär att du kan designa, skicka iväg och ta emot dokument för digital signering direkt från ControlKeeper. När du arbetar med e-signeringsmallar ger ControlKeeper dig maximal flexibilitet och stödjer dubbelriktat dataflöde mellan tjänsterna. Det går även att sätta upp ett "intelligent" importflöde för avtal som skapats och signerats i Scrive's egna miljöer (eller från Scrive-integrationer med andra applikationer). 

filer

Allt på ett ställe

Med alla avtal, dokument och personalens personliga inventarier i ett och samma system få du en komplett överblick och hittar rätt information när du behöver den.

personer

Delegerat ansvar

Avtalsansvaret delegeras till de personer som tecknat avtalet. Om någon slutar kan du enkelt se allt personen är ansvarig för och överföra detta till en ny person.

förstoringsglas

Full spårbarhet

I händelseloggen sparas vilka användare som läst vilka avtal samt vem som gjort eventuella ändringar. Detta ger dig full spårbarhet både vad gäller dataaccess och ändringar.

hänglås

Ordning på behörigheten

Med rollbaserad access och en flexibel rättighetslösning kontrollerar du vilken information olika användare ska kunna se och vad de ska kunna ändra.

filer

Dokumentlagrings­modul

Lagra, dela och e-signera övriga dokument i vår lagrings-modul. Perfekt för att hantera t ex Legal Entity Management eller styrelseprotokoll med versionshantering och e-sign. 

behörig personal

Anställningsavtal

Behörighetskontroll är den främsta anledningen till att vi erbjuder HR-hantering i en separat, ändamålsenlig modul. Lagra, e-signera och administrera. Anpassningsbara datafält.

Good To Great implementerar ControlKeeper för avtalsbevakning

"ControlKeeper är ett värdefullt avtalssystem för oss, speciellt i samband med uppförandet och förvaltningen av Catella Arena, i Danderyd. Ett så omfattande bygge innebär många samtidiga avtalsprocesser som är omöjliga att överblicka utan ett specialanpassat verktyg. Efter en genomgång av marknaden föll valet naturligt på ControlKeeper. "

Nicklas Kulti, Founding Partner

Smidig inloggning med single sign-on

Single sign-on är en teknik för användarverifiering där användaren endast behöver ange sitt användarnamn och lösenord en gång för att sedan få tillgång till flera program. Vi erbjuder flera olika former av single sign-on.

autentisering

Logga in med ett befintligt konto

Den enklaste formen av single sign-on gör det möjligt för dig att logga in med ett befintligt konto som du har hos LinkedIn, Microsoft Live eller Google.

molnlösning

Single Sign-On i molnet

Vi stödjer SAML vilket möjliggör integration med molnbaserade identitetsleverantörer som Ping Identity, Okta och OneLogin.

Integrera med ditt Active Directory

Vi kan också integrera ControlKeeper med ert befintliga Active Directory. Det gör att ni behåller er befintliga lösenordspolicy och kan styra tillgången direkt från ert Active Directory.

Fördelar med single sign-on

  • Sömlös inloggning till ControlKeeper
  • Användarna behöver inte hålla reda på flera lösenord
  • Befintlig lösenordspolicy bibehålls
  • Kontrollera tillgången direct från ditt Active Directory

Säkrar din information

Att hantera våra kunders data på ett säkert sätt är en av hörnstenarna i vår verksamhet. ControlKeeper har rollbaserad access och körs i en ISO 27001/27002-certifierad driftsmiljö. All data både överförs och lagras krypterat med 256-bits AES-kryptering med unika nycklar för varje konto.

Med mer än 99.9% upptid och dagliga backuper kan du vara säker på att din information är trygg och tillgänglig endast för de med rättighet att se den.

ISO 27001 CertifiedAES 256 bit99.9% Uptime
×
Kom igång idag! Registrera dig för en kostnadsfri testperiod.